Drinks
-
Oransoda
-
Cappuccino
-
Lemonsoda
-
Coca cola 33cl
-
Water 0,75 lt natural /gas
-
Coffee
-
Fruit juice
-
American coffee / ginseng
-
Amari e digestivi
-
Water 1/2 lt natural /gas
Dessert
-
Typical tuscan biscuit served with vinsanto
-
Almonds macaroon parfait
-
Pistache parfait
-
Chocolate flan
-
Orange and cointreau
Visualizza i menu dei ristoranti della zona
Beers
-
Guinness 1/2 pinta
-
Guinness pinta
White wine
-
Pianardino (az. bellagotti)
-
Cassero (az. monterosola)
-
Vernaccia di san gimignano
-
Primo passo (az. monterosola)
Salads
-
Condita di pomodori
-
Green salad, tomato and pecorino cheese
-
FantasiaGreen salad, tomato, tuna fish, onion and cappers
-
Quo vadisGreen salad, red radish, tomato, anchovies, pecorino cheese, carrots, sweet pepper and crouton bread
-
OrtolanaGreen salad, tomato, carrots, onion, cucumber, celery and fennel
Main courses
-
Trippa alla volterrana
-
Grilled sirloin sliced truffleManzo con tartufo
-
Sausage and beansSalsiccia e fagioli
-
T-bone steak
-
Stewed wild boar with black olivesCinghiale con olive
-
Boiled beef tripe florence recipe
-
Grilled sirloin sliced porcini mushroomManzo con funghi porcini
-
Pork, chicken and beef grilledMisto carne pllo manzo maiale
-
Crispy chicken \"milanese\Pollo impanato con i semi della salute
-
Cinghiale in salmiCinghiale con olive
-
Black pepper and red wine stewCarne di mamzo con pepe nere
Cocktails
-
CaipiroskaVodka, zucchero di canna, lime
-
AmericanoBitter campari, red martini, soda
-
BelliniPeach puree, prosecco
-
Gin fizzGin, lemon juice, brown sugar and soda
-
Virgin mojitoLemon juice, sugar, mint, ginger
-
Spritz milaneseBitter campari, prosecco, soda
-
Moskow muleVodka, lemon juice, ginger beer
-
CubanoRum, brown sugar, lime, coca cola
-
MargaritaTequila, cointreau, lemon
-
Gin lemonGin lemonsoda
-
RossiniStrawberry puree, prosecco
-
Milano torinoRed martini, bitter campari
-
Aperol spritzAperol, prosecco, soda
-
MojitoRum, mint, brown sugar, soda
-
NegroniBitter campari, red martini, gin
-
Long islandGin, vodka, rum, cointreau, lemon, coca cola
-
ScrewdriverVodka, orange juice
-
Cuba libreRum, coca cola
Pizzicate
-
Mozzarella and ham
-
Margherita
-
Pepperoni
-
Tuna and onion
-
ItaliaMozzarella, tomato and basil
-
Ham
-
EstivaPumpkin flowers, mozzarella, confit tomatoes
-
GolaMozzarella, confit tomatoes, porcini mushrooms and pecorino flakes
-
LussuriaBuffalo mozzarella, lard, truffle and pistachio grains
-
Modonostro
Red wines
-
Santa barbara (tenuta canneto)
-
Indomito (az. monterosola)
-
Campordigno (ginori lisci)
-
Porsano chianti (bellagotti)
-
Mastio (az. monterosola)
-
Macchion del lupo (ginori lisci)
-
Canto della civetta (az. monterosola)
-
Podere le vizzate (tenuta canneto)
-
Corpo notte (monterosola)
-
Le fosse di michele (az. bulera)
-
Crescendo (monterosola)
First courses
-
Tagliatelle pasta with duck \"ragù\" sauce
-
Reginette pasta with wild boar typical sauce
-
Risotto with pears, pecorino cheese and crushed black
-
Zuppa alla volterrana
-
Potato dumplings with cheese, saffron and olive powder
-
Home made ravioli with butter and sage
-
Tagliatelle pasta with porcini mushroom sauce
-
Pici pecorini e semi di sesamo
-
Tagliolini with black truffle
-
Chitarrini pasta with tuscan \"ragu\" sauce
-
Vegetable soup with black cabbage
-
Reginette pasta with are sauce
-
Pici with pecorino cheese and parmesan and toasted sesame seeds
-
Risotto with pumpkin flowers and chopped pistachio
Side dishes
-
French fries
-
Roasted potatoes
-
Chickpeas
-
Green salad
-
White beans with oil
-
Mixed salad
-
Deep fried breaded mozzarella bites
-
Pan fried spinach
-
Deep fried onion rings
-
Beans in tomato and sage sauce
-
Mixed deep fried goods minimum 2
Starters
-
Grande Divino etrusco
-
Tagliata di manzo al tartufo
-
Semifreddo all arancia
-
Spiedone misto carne
-
Verdure in tempura con prosciutto toscano
-
Tagliatelle al ragu di Anatra
-
Patate arrosto
-
Risotto cacio pere e pepe
-
Crostino nero toscano
-
Acciughe sotto \"zenzero\" con pane toscano tostato
-
Reginette al cinghiale
-
Cantuccini e vin santo
-
Gnocchi farmaggi zafferano e polvere di olive
-
Tagliata di manzo ai porcini
-
Tavolozza di pecorini locali con le nostre confetture
-
Bruschette al pomodoro
-
Ragu nel coccio
-
Tempura e prosciutto crudo
-
Tagliatelle al ragu toscano
-
Reginette alla lepre
-
Risotto fiore di zucca e granella di pistacchio
Franciacorta monogram
-
Blanc de blancs