Situato in Via Zante, Birrificio Milano si presenta come un pub e bar nel cuore della città. È noto per offrire una selezione di birre che in passato è stata ampiamente apprezzata dai visitatori; tuttavia, non ci sono recensioni recenti, essendo l'ultima risalente a sei anni fa. Il locale è caratterizzato da un ambiente senza fronzoli, con un livello di prezzo economico.
Birrificio Milano non dispone di posti a sedere all'aperto, né accetta carte di credito, limitandosi a offrire birra tra le bevande disponibili. È aperto tutti i giorni della settimana, dalle 9:00 alle 19:00, promettendo ore di pausa serale. Manca di aggiornamenti informativi più recenti da parte dei proprietari, così il quadro attuale del locale potrebbe andare incontro a variazioni nel corso del tempo.
Coloro che desiderano visitare devono tenere conto del fatto che dettagli come la possibilità di nuove modalità di pagamento o aggiornamenti nelle opzioni di menù al momento non sono noti. La prudenza suggerisce di recarsi personalmente o contattare direttamente il locale per avere conferma degli aspetti non chiariti.
Have you ever wondered if Milano could be home to a micro (AMAZEBALL) brewery?
Well, look no further: two young start-uppers (Marco & Fabrizio) decided to make their passion for great beer into a wonderful entrepreneurial adventure.
Upon being shown all the different processes this beer undergoes, I have come to the conclusion these guys truly love what they are doing. It takes a long length of time, great brewing skills as well as a perfect physical strength (most of the procedures are 99% manual).
Their choice is to produce non-pasturized beer.
The result? AMAZING beer! And, since these lads know their beers, their 6 options can surely please a wide range of beer aficionados:
GRAN VOLTA (4.8%) dark; coffee aftertaste.
OTTO CUBANO (7.5%) amber to dark; scotch Ale style.
LA VELOCE (4.5%) blonde; highly fermented best served with grilled meat.
LA PICCHIATA (5%) amber; highly fermented, great if paired with richly flavored meat.
VOLA BASSO (6%) amber; highly fermented, recommended with baked meat and cheese.
LA VIRATA (4.5%) blanche; highly fermented, great for happy hours as well as paired with fish.
The brewery is open to the public on Fridays, the deliver both to restaurants/bars and all throughout the city. So, keep your eyes peeled to see if your fave joint carries BIRRIFICIO MILANO'S brand, or head on out to purchase your own.
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LA PICCHIATA (5%) amber; highly fermented, great if paired with richly flavored meat.
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LA VIRATA (4.5%) blanche; highly fermented, great for happy hours as well as paired with fish.
The brewery is open to the public on Fridays, the deliver both to restaurants/bars and all throughout the city. So, keep your eyes peeled to see if your fave joint carries BIRRIFICIO MILANO'S brand, or head on out to purchase your own.