Antipastu
-
Favi a cunigghiu – muffuletti – mussu e carcagnolu – vrocculi e carduna a pastetta – càciu- pumaroro siccu – n'zalata d'arènga
Cumpanàggiu
-
Pisci: baccalà a tutti i maneri – purpetti ri sardi – purpiceddi murati – mirruzzi fritti – tòdani chini – frittura spiciusa – “quannu c'è”
Visualizza i menu dei ristoranti della zona
Primu
-
Pasta ca anciòva – pasta chi sardi – pasta cu maccu – pasta ca fasòla – pasta chi vruocculi arriminata – pasta pumaroru e milinciani – pasta ca sasizza e funci – tagghiarini cacati
Carne
-
U’ bollitu – spezzatinu – cunigghiu – sasizza e purpetti – bruciuluni – pittinicchi cu sucu – agnèddu aggrassatu – trippa – sasizza e cavuliceddi – spitinu ca verdura – cura cu sucu – “quannu c'è”
Contorni
-
Patati o furnu – cavuliceddi – n'zalata vastasa
Dolci
-
Cannola e viscotta – i nostri liquori – acqua e vini quantu ni vuliti e ni viviti
Specialità
-
Pasta con le sarde
-
Panelle e pastellato misto
-
Pasta con i broccoli