Covered
-
Covered€ 3.00
Seafood appetizers
-
Stingray in green with vegetables€ 20.00
-
Calamaretti saltati con insalata€ 22.00
-
Insalata di carciofi e bottarga€ 20.00
-
Gattuccio in verde€ 20.00
Ground appetizers
-
Salami and cheese plate€ 18.00
First courses from the sea
-
Tagliolino al nero di seppia con gamberi freschi€ 25.00
-
Fregola al profumo di mare€ 25.00
-
Linguine carciofi e bottarga€ 22.00
-
Tagliatelle con scampi€ 25.00
First of the land
-
Ravioli (artisan pasta)€ 18.00With tomato sauce and basil
-
Culurgiones of ogliastra igp€ 18.00Handmade with tomato sauce and basil
-
Encore of ravioli and culurgiones (artisanal pasta)€ 22.00With tomato sauce and basil
-
Sardinian gnocchi (artisan pasta)€ 18.00With sausage gravy
Seconds of the sea
-
Catch of the day in stew / baked€ 8.00€8.00 per hectogram
-
Zuppa di pesce€ 30.00
Seconds of land
-
Sliced beef, radicchio, camona tomatoes and flakes of pecorino€ 30.00With radicchio, camona tomatoes and pecorino flakes
Dessert
-
Seada€ 8.00
Rosé wines from sardinia
-
Gaiaros- cantina aldoaini€ 35.00
-
Marinu - cantine berritta€ 40.00
Bubbles
-
Montagner rosé€ 40.00Bottle €40.00 glass €7.00
White wines
-
Turquoise coast - tenute lupacciolu 2022€ 30.00Vermentino di gallura docg bottle €30 glass €6.00
-
Sienda vermentino di gallura docg cantine mura€ 35.00Bottle €35.00 glass €6.00
-
G'oceano (igp nuraghi island)€ 40.00
-
Vermena orange trenta - santa rosa winery€ 50.00Pure vermentino with spontaneous fermentation with orange wine style vinification and left to macerate for days with its skins, to then be kept in french oak barrels, year 2022 bottle: €50.00 glass: €8.00
-
Vermena orange fifty - santa rosa winery€ 60.00Vermentino di sardegna, year 2022, pure vermentino in oange wine style. kept to macerate with its skins for 50 days and then kept in french oak barriques bottle: €60.00 glass: €9.00
-
Andria - cantina aldo aini wines 2023€ 35.00
-
Tziu martine€ 40.00
-
G'oceano sennore - cantine arvisionadu€ 60.00Vino proveniente dallo storico vitigno arvisionadu, presente solo nella città di benetutti, nella zona di luzzanas. rispetto alla sua controparte classica, viene affinato per la prima volta in botte di rovere. fa parte di una produzione limitata a sole 1300 bottiglie annue. prezzo al calice: 9.00 euro
Red wines
-
About nighele€ 60.00
-
Don baddore - cantine berritta€ 70.00Vino tipico cannonau misto a sirah, proveniente dall'isola dei nuraghi. cantina berritta,
-
Adras - cantine sanna e gallura€ 35.00
Beers
-
Ichnusa beer 0.33 cl.€ 3.50
-
Heineken beer 0.33 cl.€ 4.00
-
Heineken on tap 0.20 cl.€ 4.000.20 cl. (€4.00) 0.40 cl. (€6.00)
Bevande
-
Emerald still/sparkling water€ 3.50
-
Aquamea€ 3.50
Bar
-
coffee 2 recensioni€ 1.50
-
Cappuccino€ 2.00
-
The€ 3.00
-
Herbal teas€ 4.00
Aperitivi, cocktails, amari e liquori
-
Grappe€ 6.00
-
Spritz€ 10.00
-
Americano€ 10.00
-
Campari soda€ 5.00
-
Campari spritz€ 10.00
-
Negroni€ 10.00
-
Gin tonic€ 10.00