SUNICAIDDA
Antipasti / Appetisers
-
Caprese / Caprese salad, mozzarella cheese,fresh sliced tomato, basil
-
Falafel di lenticchie / Homemade lentils Falafel
-
Ali di pollo fritte / Fried Chicken wings
-
Bruschette
-
Pecorino e salsiccia stagionata / Local pecorino cheese and cured sausage
Pasta
-
Spaghetti al pomodoro e basilico / Spaghetti with tomato sauce and basil
-
Malloreddus al ragù di salsiccia / traditional pasta with sausage sauce and cheese
-
Tortiglioni all'Amatriciana / Tortiglioni with bacon, tomato and cheese
-
Gnocchi di patate,Gorgonzola e acciughe / Potatoes Gnocchi, blue cheese and anchovies
-
Spaghetti alla bottarga / Spaghetti with mullet sardinian dry caviar
Secondi / Main courses
-
Cotoletta di pollo alla milanese con contorno / Chicken cutlet in breadcrumbs
-
Frittura di Calamari / fried Calamari
-
Petta imbinada / Sausage marinated with Vernaccia wine
-
Pecorino artigianale arrosto / Roasted Pecorino cheese
-
Gamberoni alla piastra / grilled Prawns