Menu primavera estate
PAR CUMINCIA
-
Ermes in insalata€17Riso ermes, straccetti di manzo piemontese glassati, carpaccio di ravanello, porro croccante e indivia alla griglia
-
Tortelloni di lavarello€18Burro al timo, pomodorino confit e profumo di limone
-
Risotto e ossobuco€28Risotto allo zafferano e ossobuco di vitello
-
Risotto “dul tarlisu”€18Ricetta di stagione in lavagnetta
-
Gnocchi “dul tarlisu”€15Ricetta di stagione in lavagnetta
-
Pasta fresca€16Ricetta di stagione in lavagnetta
PRIM PIATT
-
Cotoletta di vitello€29Con osso, fritta nel burro chiarificato servita con patate arrosto
-
Roasted-beef 3 recensioni€16Carpaccio di manzo cotto a bassa temperatura servito con patate arrosto
-
Filetto di trota€19Con lattughino fresco servita con verdure di stagione
-
Parmigiana estiva€15Melanzana in doppia cottura, stracciatella, basilico e pomodorino
-
Galleto vallespluga€19Cotto a bassa temperatura con aromi, finito in griglia, servito con patate arrosto
-
Tagliata di controfiletto€25Pregiato manzo garronese piemontese servito con patate arrosto
-
Le nostre carni€30Selezioni nazionali e internazionali chiede al nostro personale
-
Ossobuco di vitello€24Lunga cottura tradizionale servito con patate arrosto
SEGUND PIATT
-
Patate fritte€5Pate rustiche fritte con buccia
-
Patate al forno€4Patata gialla sale e rosmarino
-
Verdure in pastella€8Misto di verdure fritte (1,3,7)
-
Finocchi e arance€8Con glassa di aceto balsamico (12)
-
Verdure di stagione€6Chiedi la varietà al nostro personale
-
Insalata mista€5Misto di foglie e ortaggi in insalata
-
Insalata verde€4Misto di insalata a foglia
CONTORNI
-
Pannacotta€7Con guarnizioni a scelta chiedi le varietà al personale (7)
-
La nostra ricetta (1,3,6,7,8,12)
-
Crema dul tarlisu€7Catalana marsalata, sciroppo di caramello, mandorle e amaretto sbriciolato (3,7,8,12)
-
Ananas€6Al profumo di limone e maraschino (12)
-
Frutta fresca€6Chiedi al nostro personale
-
Dolce del giorno€7Chiedi al nostro personale
Spring summer menù
Starters
-
Beef tartare€16Fine piemontese beef, stracciatella, anchovies, caper and leaf buds
-
Trout tartare€17Smoked trout, radish carpaccio, majoram and lemon glaze
-
Ribs salad€12Beef ribs in vinegar salad
-
Smoked black angus€15Smoked carpaccio served with rocket sauce and borettane onions
-
Cantabrico anchovies€15Served with toasted bread and butter
-
Selection of cold cuts€15Served with toasted bread and grape jam
-
Cheese platter€16Local variety served with jam
Main Course
-
Ermes salad€17Ermes red rice, glazed beef strips, radish carpaccio, crispy leek and grilled endive
-
Whitefish ravioli€18Thyme scented butter, cherry tomato confit and scent of lemon
-
Risotto with ossobuco€28“milanese” saffron rice with veal ossobuco
-
“tarlisu” risotto€18Seasonal recipe written on the blackboard
-
“tarlisu” gnocchi€15Seasonal recipe written on the blackboard
-
Rustic tagliatella€16Seasonal recipe written on the blackboard
Second Course
-
Veal “milanese” schnitzel€29With his bone, traditionally fried in butter and served with potatoes
-
Roasted-beef 3 recensioni€16Fine carpaccio of piemontese beef sous vide served with roasted potatoes
-
Trout fillet€19With fresh lettuce served with mixed seasonal vegetables
-
Summer aubergine parmigiana€15Aubergine grilled and fried, stracciatella, basil and cherry tomatoes
-
Vallespluga cockerel€19Low-temperature cooked with herbs and then grilled, served with potatoes
-
Sliced sirloin beef€25Fine “garronese” meet from piemonte
-
Our meet selection€30National and international breeds ask to our waiters
-
Veal ossobuco€24Traditionally and slowly cooked served with roasted potatoes
Side Dish
-
French fries€5Rustic potatoes fried with their skin
-
Roasted potatoes€4Yellow potatoes with salt and rosemary
-
Fried vegetables€8Mixed vegetables fried in batter (1,3,7)
-
Fennel and orange€8Served with balsamic glaze (12)
-
Seasonal vegetables€6Ask the current variety to our waiters
-
Mixed salad€5Leaf and vegetables
-
Green salad€4Mix of leaf
Dessert
-
Pannacotta€7With different toppings ask to our waiters (7)
-
Our recipe (1,3,6,7,8,12)
-
Tarlisu" cream€7Catalan cream with marsala wine, caramel syrup, almond and crumbs (3,7,8,12)
-
Pinapple€6Scent of lemon and maraschino liquor (12)
-
Fresh fruit€6Ask to our waiters
-
Chef dessert€7Ask to our waiters