Main Menu
Antipasti
-
Bruschetta Fiorentina6.50Grilled bread with crushed cuori di bue tomatoes, basil and Tuscan EVOO
-
Crostini Misti10.505 crostini: baccala' mantecato polenta, sausage & stracchino, tomato bruschetta, chicken liver paté, porcini mushrooms
-
Tagliere Vegetariano20.00Vegetarian Plate
-
Antipasto Dello Scudo Per Due20.50Assorted Tuscan cold cut, aged cheese and mix crostini
-
Caprese di Burrata con Cuori di bue e Basilico12.50Burrata cheese , tomatoes and basil
-
Prosciutto Toscano & Parmigiano 5 recensioni11.5030 months prosciutto Toscano with 24 months parmigiano reggiano
-
Impepata di cozze e vongole veraci25.00Mussels and clams, garlic, white wine and toasted bread
-
Tagliere al Tartufo per due28.00Toasted bread with truffle butter and fresh truffle, truffle pecorino cheese, truffle honey and truffle salami (for two)
-
Tagliere ai formaggi per due25.00Tuscan selection of cheese with honey and jam (for two)
Dall' Orto / From the garden
-
Mista10.00Insalata mista verde con pomodori, carote, olive [Organic mixed greens with tomato, carrots and olives]
-
Greca12.00Pomodoro, feta, cetrioli, peperoni verdi, olive nere, e cipolla [Tomato, feta cheese, cucumber, green pepper, black olives, red sweet onions]
-
Valeriana13.00Valeriana, pinoli, pere, ricotta salata a scaglie [ Valeriana salad, pine nuts, shaved aged ricotta cheese
-
Caesar13.00Pollo, formaggio, crostone croccante, lattuga, salsa caesar [Chicken, grana cheese, croutons, hearts of lettuce, caesar dressing]
Primi Piatti / Pasta and Soups
-
Spaghetti Aglio Olio e Peperoncino10.00Spaghetti with garlic, olive oil, calabrian chilli flakes
-
Paglia e Fieno All'uovo alla Bolognese12.00Green and white fettucine with bolognese sauce
-
Tagliatelle ai Funghi Porcini16.00Fresh fettucine with porcini mushrooms and fresh thymes
-
Pici Carbonara16.00Tuscan traditional thick spaghetti
-
Lasagna alla Bolognese16.00Lasagna with beef, ragout sauce and besciamella
-
Pappardelle al Cinghiale16.00Fresh large fettucine with wild boar ragout sauce
-
Tortelloni al Tartufo e Salsiccia24.00Large ravioli with pork sausage and black truffle sauce
-
Gnocchi alla Sorrentina14.00Fresh potato dumpling with tomato sauce and fresh diced mozzarella
-
Trofie al Pesto Genovese14.00Short twisted shaped pasta with basil pesto, pine nuts and parmesan cheese
-
Tagliolini alle,Vongole Veraci e Bottarga di Muggine23.00Tagliolini with fresh clams and bottarga
-
Pici al Ragout di Anatra e Cacao Magro18.00Florentine spaghetti with duck ragout sauce with a dust of bitter cocoa powder
-
Tagliolini al tartufo fresco22.00Home made pasta with white truffle cream sauce
-
Pappa al Pomodoro10.00Traditional florentine tomato bread soup
-
Minestrone di Stagione10.00Organic seasonal Vegetable soup
-
Ribollita 9 recensioni10.00Traditional florentine vegetable soup with kale, beans, celery, carrots and bread
Secondi Piatti / Main Course
-
Filetto di Branzino Su Crema di Scapece Condito con Salmoriglio30.00Pan seared sea bass on zucchini escapeche sauce and with saimoriglio dressing
-
Petto di Pollo al Limone con Asparagi28.00Chicken breast with lemon sauce and asparagus
-
Ossobuco Fiorentino28.00Ossobuco veal shank braised in tomato sauce
-
Melanzane alla Parmigiana25.00Sliced layers of sautee eggplants in a tomato sauce, basil, mozzarella and parmigiano
-
Tagliata con Rucola, Grana e Pomodorini38.00Sliced strip loin beef, arugula, grana padano, cherry tomatotes and EVOO
-
Filetto Glassato al Miele e Timo38.00Filet mignon glazed with honey and fresh thyme
-
Filetto di Manzo al Tartufo di Stagione (250gr)45.00Filet mignon with fresh black truffle (250gr)
-
Bistecca alla Fiorentina28 days Florentine T-bone steak (porter House)
-
Sua Maestà la Fiorentina Chianina IGPHer Majesty Chianina IGP T-Bone Steak
-
Battuta di Chianina IGP Sceltissima con Capperi, Mostarda e Cipollina (200gr)32.00Steak tartar of Chianina Beef IGP with capers, mustard, scallion and EVO (200gr)
-
Tagliata di Chianina IGP (280gr)45.00Sliced strip loin of Chianina IGP (280gr)
-
Filetto di Chianina IGP (280gr)50.00Filet mignon of Chianina IGP (280gr)
Contorni / Side Dishes
-
Spinaci Aglio Olio e Peperoncino5.50Saute spinach, garlic oil, and chili flakes
-
Asparagi Grigliati7.00Grilled asparagus
-
Patate al Forno7.00Baked potato with rosemary and EVOO
-
Cannellini All'Olio e Salvia5.50beans with sage, olive oil, and garlic
-
Funghi Porcini Trifolati7.00Saute porcini mushroom, garlic, EVOO, and parsley
-
Verdure Grigliate Miste5.50Organic Grilled mixed vegetables
-
Patatine Fritte8.00French Fries
Pizze
Pizza Speciali
-
Patate e Baccála15.00Potato, rosemary, creamy sea salt curred cod, olives and capers
-
Crudo Burrata e Pistacchio20.00Prosciutto, Burrata and Pistachio
-
Tartufo20.00mozzarella bufala DOP and fresh black truffle
Pizza
-
Margherita9.50Tomato sauce, basil, and mozzarella bufala DOP
-
Prosciutto e Funghi14.00Ham, seasonal mushrooms, tomato sauce, and mozzarella
-
4 Formaggi15.00White pizza with melted gorgonzola, mozzarella bufala DOP, parmigiano, pecorino
-
4 Stagioni14.00Tomato sauce, ham, sliced artichoke, seasonal mushrooms, and black olives
-
Fiorentina14.00Tomato sauce, Tuscan salami, ham, seasonal mushrooms and mozzarella bufala DOP
-
Salsiccia 15 recensioni14.00Tomato sauce, tuscan pork sausage and mozzarella bufala DOP
-
Tonno e Cipolla16.00Tomato sauce, preserved tuna in olive oil and sweet onions
-
Vegetariana13.00Tomato sauce, black olives, zucchini, eggplant, bell pepper, and mozzarella bufala DOP
-
Maialona15.00Tomato sauce, mozzarella bufala DOP, ham, wurstel, Tuscan salami, and tuscan sausages
-
Covaccino15.00prosciutto, arugula, mascarpone and fresh cherry tomatoes
-
Diavola13.00Tomato sauce, spicy salami and mozzarella bufala DOP
-
Napoli13.00Tomato sauce, capers, anchovies and mozzarella bufala DOP
-
Capricciosa15.00mozzarella bufala DOP, ham, mushrooms, artichokes, anchovies and tomato sauce
Visualizza i menu dei ristoranti della zona
Dessert Menu
Dolci
-
Coppa al Tiramisu6.00
-
Tortino al Cioccolato Caldo con Gelato al Pistacchio9.00
-
Cantucci e Vin Santo7.00
-
Ananas al Naturale7.00
-
Cheese Cake con Salsa ai Mirtilli7.00
-
Panna Cotta con Salsa ai Frutti di Bosco6.00
-
Cannoli al Pistacchio12.00
Drinks Menu
Vini Bianchi / White Wines
-
Bianco Della Casa5.00
-
Tiefenbrunner Chardonnay6.00
-
Tiefenbrunner Sauvignon7.00
-
Borgo San Daniele Pinot Grigio8.50
Vini Rossi / Red Wines
-
Sangiovese Della Casa5.00
-
Poggio al Sole Chianti Classico7.00
-
Chianti Classico Riserva9.00
-
Talenti Rosso di Montalcino8.00
-
Talenti Brunello di Montalcino15.00
-
Bolgheri Le Pievi10.50
Vecchie Annate / Old Vintages
-
Ornellaia 25th Anniversary 2010
-
Ornellaia Bolgheri Superiore 2009
-
Tenuta dell'Ornellaia Masseto 2005
-
Tenuta San Guido Bolgheri Sassicaia 2015
-
Frescobaldi Summus 1997
-
Col di Bacche Morellino di Scansano Rovente Riserva 2006
-
Col di Bacche Morellino di Scansano Rovente Riserva 2008
-
Col di Bacche Cupinero 2010
-
Querciabella Palafreno 2013
-
Querciabella Camartina 2013
-
Barolo La Spinetta Vigna Garretti 2014
-
Amarone Classico della Valpolicella Tommaso Bussola 2016
Vini Rosati / Rose' Wines
-
Montepaldi Castellina Rosato 2019
-
Belin Champagne Rosé 2019
-
Flamingo Monterossa Rosé Brut
Lista Dei Vini / Wine List
Vini Rose' / Rose' Wines
-
Montepaldi Castellina Rosato7.00
Bollicine / Sparkling Wine
-
Saten Franciacorta Monte Rossa18.00
-
Prosecco Borgoluce7.00
Vini da Dessert / Dessert Wines
-
Vin Santo Frescobaldi Santo Spirito5.00
-
Vin Santo del Chianti Classico Vignamaggio9.00
-
Vin Santo Fanti Sant'antimo12.00
-
Vin Santo del Chianti Classico Isole Olena15.00
-
Passito Pantelleria Tenute di Zagara6.00
-
Occhio di Pernice Montepaldi13.00
-
Canneto Muffato IGT8.00
-
Castaréde Bas Armagnac22.00
-
Moscato d'Asti7.00
Birre & Drinks
-
Birra alla Spina La Piccola4.50
-
Birra alla Spina La Media6.00
-
Birra alla Spina La Grande10.00
-
Aperol Spritz8.00
-
Negeroni10.00
-
Amaro3.50
-
Mixed Drinks10.00
-
Vodka Belluga Noble15.00
-
Vodka Grey Goose12.00
-
Gin Martin Miller15.00
-
Gin Bombay Sapphire12.00
Bibite / Beverages
-
Acqua
-
Sodas3.50
Caffe
-
Espresso2.50
-
Cappuccino3.50
-
Caffe Latte3.50
-
Caffe Corretto3.50