Aperitif
Cocktails
-
Ginarte ZenGinarte, wasabi, cucumber, lime juice, banana leaf.
-
Cavalli's FlavourCavalli vodka, lemon juice, sugar syrup, red wine.
-
Rum CoolerWhite rum, ginger ale, fresh lime.
-
Spicy MargaritaDon julio white, triple sec, fresh lemon, hot pepper.
-
Black Label Old FashionedBlack label, sugar, angostura, soda water.
-
Plymouth BeijingPlymouth gin, lychee cream, lime juice, sugar syrup.
-
Moscow MuleGinger vodka, fresh lime, cucumber, ginger ale.
-
Planters PunchWhite rum, black rum, orange juice, orzata, grenadine, fresh passion fruit.
-
Plymouth FizzPlymouth gin, lemon juice, sugar syrup, soda water.
-
Champagne JulepsChampagne, grand marnier, fresh fruit.
Main Menu
PLATEAU ROYAL & CRUDITÉ
-
GAMBERI ROSSIRED PRAWNS
-
CANNOLICCHIRAZOR CLAMS
-
TARTUFISEA TRUFFLES
-
RICCI DI MARESEA URCHINS
-
OSTRICHEOYSTERS
-
SELEZIONE DI OSTRICHEOYSTERS SELECTION
-
CARPACCIO AL GAMBERO ROSSO, PANE GUTTIAU AL ROSMARINO E ZEST AL LIMONERED SHRIMP CARPACCIO, ROSEMARY GUTTIAU BREAD AND LEMON ZEST
-
TARTARE DI RICCIOLA, FICHI FRESCHI, CARASAU AL ROSMARINO E SALSA DI MISOAMBERJACK TARTARE, FRESH FIGS, ROSEMARY CARASAU BREAD AND MISO SAUCE
-
TARTARE DI SCAMPI E BRANZINO, CROSTINO ALLA BOTTARGA DI MUGGINE E LIME JUICELANGOUSTINES AND SEA BASS TARTARE, CROUTON WITH MULLET ROE AND LIME JUICE
STARTERS
-
PARMIGIANA DI MELANZANEEGGPLANT PARMIGIANA
-
ARAGOSTA SARDA "ALLA CATALANA" CAVALLI STYLE 100 GR.SARDINIAN LOBSTER "CATALANA" CAVALLI STYLE 100 GR.
-
Astice Alla "catalana" Cavalli Style 100 Gr.BLUE LOBSTER "CATALANA" CAVALLI STYLE 100 GR.
-
POLPO DEL MEDITERRANEO, STRACCIATE DI BUFALA E CRUMBLE DI TAPENADEMEDITERRANEAN OCTOPUS, BUFFALO "STRACCITELLA" AND TAPENADE CRUMBLE
-
PADELLATA DI COZZE E VONGOLE AL PEPE DI CUBEBEMUSSELS AND CLAMS WITH CUBEBE PEPPER
-
TARTARE AL FILETTO DI CHIANINA CON TARTUFO BIANCO D'ALBACHIANINA FILLET BEEF TARTARE WITH ALBA WHITE TRUFFLE
-
TAGLIERE DI SALUMI E FORMAGGI DOP DELLA TRADIZIONE SARDA PER 2 PAXTYPICAL SARDINIAN ANTIPASTI SAMPLER AND CHEESE SELECTION FOR 2 PAX
-
LA BURRATA 200 GR.BURRATA CHEESE 200 GR.
FIRST COURSE
-
SPAGHETTI AL POMODORO FRESCO E BASILICOSPAGHETTI WITH FRESH TOMATOES AND BASIL
-
LINGUINE ALL'ASTICE RICETTA ROBERTO CAVALLILINGUINE WITH BLU LOBSTER ROBERTO CAVALLI RECIPE
-
TAGLIOLINI ALL'UOVO, POLPA AI RICCI DI MARE E GAMBERO ROSSOHOME MADE TAGLIOLINI, SEA URCHIN PULP AND RED SHRIMP
-
RISOTTO ACQUERELLO, ARAGOSTA DI SARDEGNA E CAVIALE OSCIETRARISOTTO ACQUERELLO, SARDINIAN LOBSTER AND OSCIETRA CAVIAR
-
SPAGHETTINI CON VONGOLE E BOTTARGA DI MUGGINESPAGHETTI WITH CLAMS AND MULLET BOTTARGA
-
TAGLIOLINI FRESCHI AL TARTUFO BIANCO D'ALBAFRESH TAGLIOLINI WITH ALBA WHITE TRUFFLE
-
RIGATONI AL RAGÙ BOLOGNESERIGATONI WITH BOLOGNESE SAUCE
MAIN COURSE
-
POLPETTINE DI FILETTO AL POMODORINO FRESCO E STRACCIATELLA DI BUFALABEEF FILLET MEATBALLS WITH FRESH TOMATO AND STRACCIATELLA CHEESE
-
BATTUTA DI ORATA, FIORI DI ZUCCA E OLIVE TAGGIASCHESEA BREAM FILLET WITH ZUCCHINI FLOWERS AND OLIVES
-
GRAN FRITTO MISTO CAVALLI STYLE (CROSTACEI E MOLLUSCHI)GREAT CAVALLI STYLE "FRITTO MISTO" (CRUSTACEANS AND MOLLUSCS)
-
BRANZINO AL SALE 100 GR.SEA BASS BAKED IN SALT 100GR.
-
FILETTO DI CHIANINA AL TARTUFO BIANCO D'ALBACHIANINA BEEF FILLET WITH ALBA WHITE TRUFFLE
-
COTOLETTA ALLA MILANESETRADITIONAL MILANESE VEAL CHOP
CAVALLI BBQ
-
GRIGLIATA DI MARE MISTA CON PESCATO DEL GIORNOMIXED SEA GRILL WITH FISH OF THE DAY
-
SCAMPONILANGOUSTINE EACH
-
GAMBERONI CARABINEROSCARABINEROS PRAWNS
-
CALAMARI/TOTANICALAMARI/SQUID
-
ASTICE 100 GR.BLUE LOBSTER 100 GR.
-
ARAGOSTA SARDA 100 GR.SARDINIAN LOBSTER 100 GR.
-
PESCATO FRESCO DEL GIORNO 100 GR.CATCH OF THE DAY 100 GR.
-
COSTATA TOMAHAWK 1.2KGTOMAHAWK PRIME STEAK 1.2KG