Menu
Antipasti
-
Duo Di Polpo (Octopus Duo)32Baby octopus Luciana style, fried octopus fresella, sweet garlic cream
-
Insalata (Salad)24Leaves, vegetables, seasonal fruits
-
Stracciatella Di Burrata Pugliese (Burrata Pugliese Stracciatella)28Roots, carasau bread
-
Astice Al Vapore (Steamed Lobster)38Artichokes, amalfi’s lemon warm black spaghetti
-
Fritto Misto «Il Vero» (Fritto Misto « Il Vero»)34 - 48Squid, prawns, white fish rice arancini, smoked mozzarella, vegetables sweet & sour sauce
-
Brodo Di Pollo Canederli Leggeri26Chicken clear soup light canederli
-
Carpaccio Di Filetto Di Manzo (Beef Fillet Carpaccio)34Apples, walnuts, smoked ewe’s ricotta
-
Formaggi Freschi Di Bufala (Mild Buffalo Cheeses)29Norcia ham, late radicchio salad
-
Vitello Tonnato29Veal, tuna sauce
Laste E Risotti
-
Conchiglioni Farciti Ai Quattro Formaggi (Four Cheese Stuffed Conchiglioni)34Grilled seasonal mushrooms, leak cream
-
Chitarrini Alla Puttanesca (Chitarrini Alla Putanesca)34Tomato, capers from pantelleria, taggiasche olives, anchovy
-
Risotto Acquerello38Jerusalem artichoke, marsala shallots
-
Pappardelle38Cime di rapa, warm mozzarella
-
Bucatini Verdi (Green Bucatini)38Veal stew, olives, provolone del monaco
-
Red sicilian prawns sardinian bottarga, pistachios
-
Fusilli28Tomato sauce, basil
-
Ravioli Di Zucca (Squash Ravioli)3936-month old parmigiano reggiano butter emulsion
Lesci
-
Filetto Di Ombrina Spadellato (Pan-Fried Wild Meager Fillet)50Cime di rapa, bread, controne beans
-
Filetto Di Merluzzo All'Acqua Pazza (Cod Fish Fillet All'Acqua Pazza)46Tomatoes del piennolo from vesuvio, chard, potatoes
-
Branzino in Crosta Di Sale Per Due Persone (Sea Bass in a Salt Crust for Two Persons)129Steamed vegetables, lemon sauce w/ capers
-
Pesci E Gamberi Di Mazara Al Vapore (Steamed Fish & Mazara Prawns)52Three sides, three sauces
Carni
-
Guancia E Coda Di Manzo Brasato (Braised Beef Cheek & Oxtail)46Polenta, glazed carrots neapolitan papacelle
-
Petto Di Pollo Ruspante (Free-Range Chicken Supreme)42Colonnata bacon broccoli & beetroot variation
-
Costoletta Di Vitello «Orecchia D'Elefante» Alla Milanese (Veal Cutlet “Elephant Ear” Milanese Style)62Rocket salad, mashed potatoes w/ extra virgin olive oil
-
Carrè D'Agnello (Rack of Lamb)52Sweet & sour squash, green cabbage potato cake w/ leek & hazelnut
-
Tagliata Di Filetto Di Manzo (Beef Fillet Tagliata)62Seasonal vegetables w/ rosemary 25 year-old traditional balsamic vinegar from modena