Bar a fromage, restaurant de montagne
I salumi tipici
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Il tagliere dei salumi tipici della casa, burro e castagne€20Salami, ham and the typical cold meat of cogne, butter and chestnuts
L'inverno
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L'orto croccante in delicata salsa di acciughe€16Crunchy vegetables - soft anchovies sauce
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Il flan di trota salmonata di lillaz€16Pudding of lillaz trout, pistachio sauce
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L'insalatina tiepida di galletto arrostito alle erbe di montagna€16Warm salad of roasted cockerel perfumed with mountain herbs
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Il carpaccio di carne valdostana “messada”€18Aosta valley corned beef carpaccio, celery and apple of the region
La tradizione del Bar à Fromage
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La favò€18Short pasta with green beans*, fontina cheese, tomatoes and bread croutons
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I tajarìn al prosciutto crudo di bosses€18Pasta with bosses raw ham
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Gli agnolotti maison ai tre arrosti€20Homemade agnolotti pasta stuffed with the three roasts, parmigiano reggiano riserva cheese
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La vellutata del gran paradiso€16Grand paradis creamy soup, pumpkin, celery, potatoes, carrots, leeks, fontina cheese, black bread croutons and speck crumble
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La polenta pasticciata€16Polenta with fontina cheese, onions braised
I piatti conviviali
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La potence€30Morsels of beef “garronese” marinated in the herbs of our vegetable garden and grilled rice pilaf with vegetables, potatoes and homemade sauces
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La fonduta maison€26Home style cheese fondue, bread croutons, green salad and mocetta maison
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La raclette tradizionale€26Melted “raclette” cheese with mocetta maison, potatoes and vegetables in sweet & sour sauce
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La raclette di capra€28Melted goat raw milk cheese with mocetta maison, potatoes and vegetables in sweet & sour sauce
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L’ecorce de sapin dans sa boîte€26Melted cheese sapin box, mocetta maison, potatoes and vegetables in sweet & sour sauce
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La chinoise royale€30Chinoise royale (salted beef meat to cook in vegetarian stock and...)
Le specialità
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La boucounò (lo spuntino a base di formaggio)€24Eight cheeses of the alps
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La grosa boucounò (la gran degustazione di formaggi)€40Eighteen cheeses of the alps
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La polenta ricca€20“polenta ricca” stuffed with beetroot boudin and fontina cheese
Il pesce e la carne
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Il filetto di trota salmonata di lillaz alla piastra€24Lillaz salmon trout grilled, baked potatoes
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La costoletta di vitello alla piastra€30Grilled veal chop, baked potatoes and green salad
Per i più piccini
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La pasta al pomodoro€10Pasta with tomato sauce
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La pasta alla bolognese€12Pasta with bolognese sauce
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L’omelette al prosciutto o al formaggio€12Omelette with ham or cheese
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La paillard di vitello e le patate al forno€14Grilled veal escalope with baked potatoes
E, per finire in dolcezza
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Il fagottino tiepido di mele€14Apple turnover with raisins, cinnamon and vanilla sauce
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La zuppetta di pere martin sec€14Martin sec pears soup, cinnamon ice-cream and dried fruits
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Il gelato fior di roccia€10Custard ice-cream, mountain honey and alba’s nougat
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Egg nog with moscato d’asti and marsala wine
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Il sorbetto agli agrumi€8Citrus fruits sorbet
Per il dopo pasto...
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La coppa dell’amicizia€8Friendship cup (coffee and grappa)
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L’assenzio€8The absynth served according the classic recipe
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I nostri infusi€6Our herbs theas: mint, camomile, liquorice, red fruits, mauve, lime-blossom, digestive, fennel, vervain and star anise