andree restaurant

5 385 voti €32 - €72 Chiusa

Menu del ristorante

Andree restaurant è vicinissimo al Museo Etnografico Giovanni Podenzana. Prova a cambiare il tuo pasto solito e ordina i gustosi merluzzo, petto di piccione e insalate in questo ristorante. È ora di provare il loro ineguagliabile parfait. Bevi gli ottimi vino o cordiale che offrono qui.

Parecchi ospiti rimarcano che il personale è preparato al ristorante andree restaurant. Rimarrai sicuramente contento del professionale servizio. In questo locale, gli ospiti possono godersi un ambiente confortevole e un arredamento carinissimo. Gli ispettori Michelin hanno visitato questo posto, che ha poi avuto il riconoscimento selezione Michelin.

Il migliore in città

Ristorante

Spesso citati nelle recensioni

Valutazione della Guida Michelinyt

Selezione Michelin.

This restaurant in the centre of Spezia boasts a striking open-view kitchen in its small brick-vaulted dining room. Modern cuisine with a focus on superb fish dishes, accompanied by professional service and a wine list full of character. Maggiori informazioni

Valutazioni di andree restaurant

Recensioni dei visitatori su andree restaurant

180
Servizio temporaneamente Non disponibile Riprova più tardi.
AB

2 anni fa su Google

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Probabilmente il migliore di Spezia. Certo che alle Ville era un'altra cosa... Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5
GS

2 anni fa su Google

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Che dire? Ottimo! Ce ne vorrebbero di più di locali così, e di persone ben preparate che ti spiegano con professionalità cosa mangi, cosa bevi, e che preparano piatti eccezionali.
PD

un anno fa su Restaurant Guru

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Sequestered behind a commanding metal door, Andree in La Spezia, Italy, stands as a stronghold of culinary innovation and impeccable service. Helmed by the gifted Chef Besana, the restaurant showcases a repertoire of modern Italian gastronomy that truly astounds with its mastery of fresh, simple ingredients.

Dining at Andree on two separate occasions, we had the opportunity to immerse ourselves in a diverse array of Besana's creations. The kitchen team didn't disappoint, delivering plates that blurred the lines between tradition and innovation, while retaining the soulful flavors of Italian cuisine.

The Mussels and Chickpeas elevated by lemon zest and a pesto of radish greens, spoke volumes about the chef's dexterity in nuanced flavor profiles. The warm pigeon breast salad presented a delightful contrast of textures and flavors, with blueberries, succulent grilled peaches, and subtle hints of spices. Lastly, the Fiordilatte and Eggplant Tortelli, served with sun-infused roasted tomatoes and black olives, was a testament to the kitchen's respect for Italian culinary traditions while deftly breathing a modern spirit into them.

Housed under a historic 13th-century brick-vaulted ceiling, Andree perfectly fuses the past and present, offering a dining environment steeped in history yet adorned with contemporary lighting and tastefully modern window decor. This creates a truly intimate and comfortable dining space, an oasis amidst the bustling pedestrian streets of La Spezia.

The service team, from the warm reception to the attentive waitstaff, upheld the highest standard of professionalism, contributing significantly to the overall dining experience. A special accolade goes to the young sommelier, who left a remarkable impression with his insightful wine pairings, showcasing an intriguing rare collection of local and international labels.

We left Andree quite impressed. The restaurant is undeniably performing at a level deserving of a star in the Michelin guide. We anticipate seeing that well-deserved recognition in the near future. Indeed, Andree offers more than just a meal; it provides a vivid testament to the endless potential of modern Italian cuisine.
Service: Dine in
Meal type: Dinner
Price per person: €100+
Food: 5
Service: 5
Atmosphere: 5
avatar Assistente Pierre