All'Agriturismo Gignola proponiamo i piatti della tradizione, fatti come una voltar una cucina casereccia.
Ad esempio la pasta è fatta tutta in casa da Serena!
Oltre ai nostri prodotti che coltiviamo direttamente, impieghiamo i migliori prodotti a km 0 delle altre aziende agricole della zona.
Siamo produttori di funghi pioppini e olio extravergine di oliva.
Uno dei piatti forti sono i ravioli di patate e porri, conditi con i funghi pioppini in bianco.
Il posto è tranquillo, ad un km dal castello di Fosdinovo e con una splendida vista mare e sulla vallata del Fiume Magra.
Nel periodo estivo si mangia sotto il pergolato di uva fragola, mentre nel periodo invernale al tepore del camino.
One of the best meals we had in Italy. Simple place with amazing views. The food was incredible. We had ravioli and the fried rabbit. And crostata for dessert. Everything is homemade and delicious. Highly recommend!!! Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5
This is the Tuscan dream and vibe: dining on a terrace overlooking the valley and the sea, while eating local specialties. My wife and I absolutely loved it. The quality of the food is amazing and the owner is very sweet and his recommendations are great. Service: Dine in Meal type: Dinner Price per person: €30–40 Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5 Recommended dishes: Selection of Cold Cuts and Cheeses, Ravioli with Mushroom Sauce
Dear Agriturismo Gignola, We had one of the most comfortable and culinary wonderful evenings with you on our trip to Italy. We can only warmly recommend Agriturismo Gignola to anyone who wants to experience hospitality and exceedingly good italian cuisine. Many thanks to the wonderful hosts! If we are ever in the area again we will definitely come back! Grazie mille!