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I 2 migliori ristoranti con carne di cervo a Monticello Conte Otto

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0.2 kmNel raggio di 0,2 km da Centro città di Monticello Conte Otto
0.5 kmNel raggio di 0,5 km da Centro città di Monticello Conte Otto
1 kmNel raggio di 1 km da Centro città di Monticello Conte Otto
2 kmNel raggio di 2 km da Centro città di Monticello Conte Otto
5 kmNel raggio di 5 km da Centro città di Monticello Conte Otto
10 kmNel raggio di 10 km da Centro città di Monticello Conte Otto
20 kmNel raggio di 20 km da Centro città di Monticello Conte Otto
50 kmNel raggio di 50 km da Centro città di Monticello Conte Otto
75 kmNel raggio di 75 km da Centro città di Monticello Conte Otto
100 kmNel raggio di 100 km da Centro città di Monticello Conte Otto
All'interno di Monticello Conte Otto
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Carne di cervo

Originating from the Latin verb venari, meaning “to hunt,” the term was originally applied to different game meats including deer, rabbits, goats and pigs, but in recent centuries has narrowed down almost exclusively to deer. In terms of taste and texture, venison is quite similar to beef, but with some subtle differences: while beef is generally fattier and more succulent, venison has a richer, earthier taste because of the deer’s wilder diet of acorns, sage and herbs.

Like beef, venison can be categorised into several cuts and categories, including roast, sirloin, tenderloin and ribs. It can also be ground or cured to make venison sausages, burgers and jerky.