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I 5 migliori ristoranti con carne di cervo a Lantsch/Lenz

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0.5 kmNel raggio di 0,5 km da Centro città di Lantsch/Lenz
1 kmNel raggio di 1 km da Centro città di Lantsch/Lenz
2 kmNel raggio di 2 km da Centro città di Lantsch/Lenz
5 kmNel raggio di 5 km da Centro città di Lantsch/Lenz
10 kmNel raggio di 10 km da Centro città di Lantsch/Lenz
20 kmNel raggio di 20 km da Centro città di Lantsch/Lenz
50 kmNel raggio di 50 km da Centro città di Lantsch/Lenz
75 kmNel raggio di 75 km da Centro città di Lantsch/Lenz
100 kmNel raggio di 100 km da Centro città di Lantsch/Lenz
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Carne di cervo

Originating from the Latin verb venari, meaning “to hunt,” the term was originally applied to different game meats including deer, rabbits, goats and pigs, but in recent centuries has narrowed down almost exclusively to deer. In terms of taste and texture, venison is quite similar to beef, but with some subtle differences: while beef is generally fattier and more succulent, venison has a richer, earthier taste because of the deer’s wilder diet of acorns, sage and herbs.

Like beef, venison can be categorised into several cuts and categories, including roast, sirloin, tenderloin and ribs. It can also be ground or cured to make venison sausages, burgers and jerky.