Degustazione
-
Bonomino degustazione da 5 portate€70.005-course tasting (2 appetizers a first course, a second course at the bbq and a dessert)
-
Mazzarelli degustazione da 4 portate€60.00Local “mazzarelli” tasting menu 4 courses (2 appetizers a first and a dessert)
-
Vini in abbinamento 4 calici alla cieca€35.004 glasses pairing wines [per person]
-
Vini in abbinamento 5 calici alla cieca€40.005 glasses pairing wines [per person]
Antipasti
-
Antipasto all’italiana€22.00Italian appetizer : selection of seafood charcuterie, sandwich bread with almonds and raisins, flavored butter and chef's giardiniera
-
Il crudo del barone€30.00Barone's raw: selection of 7 raw fish of the day and our sauces (oyster, shrimp, scampi, tuna, amberjack, lampuga and ombrina) *non-shareable dish
-
Ostriche [mezza dozzina]€24.00Half a dozen of oysters
-
Ostriche [una dozzina]€45.00A dozen oysters
-
Polpo su polpo€18.00Octopus on octopus: octopus on emulsion of its cooking water, chicory cream and potatoes and confit tomato
-
Sashimi di pesce frollato del giorno€26.00Sashimi fish of the day , dry aged , with colonnata lard, shallots and red shrimp
Primi
-
Linguine molino angelica€22.00Linguine "molino angelica" talè fondue "masseria ventosa "cardoncelli mushrooms and crustacean bisque and scampi tartare
-
Spaghettone fresco mantecato€22.00Tagliolino creamed with fish bone broth, chard and white fish tartare
-
Tagliolino ai ricci di mare€28.00Taglionino with sea urchins
-
Tagliolino fresco , seppie , le sue frattaglie e cipollotto fresco€20.00Homemade tagliolino with cuttlefish and spring onion
-
Tagliolino fresco con pesto di mandorle€18.00Fresh tagliolino with almond pesto raisins and marsala, sardines and citrus powder
Secondi
-
Ombrina frollata in guazzetto€30.00Ombrina dry aged soup, cooked on the barbecue with mussels, spring onion, broccoli and couscous (separately)
-
Pesce frollato del giorno al bbq€30.00Fish of the day at the bbq with stewed artichoke, anchovy sauce and sautéed chicory
-
Tagliata di manzo€22.00Sliced beef steak with spiced potatoes and cherry tomato ketchup
Contorni
-
Insalata mista€7.00Mixed salad
-
Insalata pantesca€8.00Pantesca" salad
-
Verdure di stagione in padella€8.00Sautéed seasonal vegetables
Dolci
-
Croccante di pistacchio€10.00Bronte pistachio crunch, white chocolate cream and maracuja
-
Mousse di ricotta€8.00Ricotta mousse, seasonal fruit puree, chocolate and orange cream
-
Selezione di formaggi iblei€12.00
-
Sorbetto del giorno€6.00Sorbet of the day with fresh fruit
Vini da dessert e vermouth
-
Alessandro viola ~ oxid aging€10.00Grillo
-
Chinati vergano ~ vermouth€7.00
-
Ferrandes ~ passito di pantelleria 2018€12.00Zibibbo
-
La chiusa ~ passyrah 2018€7.00Syrah
-
Marco de bartoli ~ marsala superiore 2018 vigna la miccia€8.00
-
Marco de bartoli ~ padre della vigna 2019€15.00Zibibbo passito di pantelleria
-
Marco de bartoli ~ sole d'agosto 2022€10.00Zibibbo passito di pantelleria
-
Marco de bartoli ~ vecchio samperi€8.00Grillo metodo soleras
-
Naturale ~ vermouth rosso€6.00Nero d'avola
-
Piero carta ~ filet 2020€10.00Malvasia isola dei nuraghi,ossidativo
-
Villa papiano ~ terra!€6.00
-
Vino di anna ~ andalou€10.00Ossidativo ,metodo solera
-
Marco de bartoli ~ marsala superiore 2004€15.00Grillo