Cinghiale
-
L’arista di cinghiale /100g
-
Spezzatino di cinghiale
-
Il gran panino del ristoroPulled wild boar with salsa verde on a tuscan rosetta roll
Sparkling
-
Femme fatale spumante rosato gl.Benazzoli, veneto
-
Prosecco di treviso gl.La civetta, veneto
-
Champagne della casa gl.Team ristoro’s favorite champagne of the week, on rotation!
Visualizza i menu dei ristoranti della zona
Primi
-
Lasagna al fornoBeef lasagna based on nonna dora’s classic recipe
-
Parmigiana di melanzanea
-
Pappardelle al ragu di cinghiale
-
Pasta del giorno
Supertuscan
-
Anfiteatro - anfiteatro 2012, 2013100% sangiovese from a vineyard planted in 1975
-
Bruno di rocca 1999, 2000, 2003, 2009
-
Anfiteatro - anfiteatro 2017, 2018100% sangiovese from a vineyard planted in 1975
-
Vigna nel bosco - vigna nel bosco 2019100% sangiovese from a selection from our highest vineyards in the uga of montefioralle
-
Bruno di rocca - bruno di rocca 2018 mezz.An old-vine supertuscan blend of cabernet & sangiovese
-
Vigna vecchia - vigna vecchia 2019100% sangiovese from a vineyard planted in 1981
Chianti classico
-
Chianti classico gran selezione 2019 gl.
-
Chianti classico 2019 gl.
-
Chianti classico 2019 half bottle
Bovino
-
L’etrusco, dario cecchini /100gTuscan t-bone
-
L’hamburger del ristoroCaramelized onion, cinghiale patè, oven roast potatoes
-
Tagliata di groppa di femmina, macelleria checcucci /100gRump steak
-
La costata, macelleria checcucci /100gBone-in ribeye
Contorni
-
PatateOur crunchy oven-roasted potatoes
-
VerdureSeasonal vegetables
-
FagioliTuscan beans cooked ‘in umido’
-
InsalataMixed side salad
Floreali
-
Montefili bianco 202250% chardonnay, 50% sauvignon blanc
-
Montefili rosato 2022100% sangiovese
Beer
-
K.i.s. helles | 4.3%“keep it simple” with this easy-going blonde
-
Hop skid hoppy pale ale | 5.5%A happy, hoppy, session ale full of aromatics and zest
-
29er dark strong ale | 7.2%It’s more fun on the dark side with this deep, luxurious ale
Antipasti
-
Mozzarella di bufalaFresh mozzarella di bufala with giardiniera
-
Insalata mistaSalad of seasonal, greens vegetables, seeds, and nuts
-
Lingua di manzoBeef tongue with caper & anchovy salsa verde
-
GiardinieraOur home-made pickled vegetables
-
Insalata di spinacini, pecorino e pinoliSpinach, pecorino, and pine nut salad with balsamic and honey dressing
Taglieri per due
-
Formaggi toscaniFresh & aged cheese from local farmers
-
Prosciutto 1 recensione , mortadella e parmigianoProsciutto ham, mortadella and parmigiano reggiano cheese
-
CrostiniA selection of crostini with fresh toppings
-
Salumi toscaniCured meats from local butchers
-
Salumi di presce localeA selection of locally-cured seafood
Spritz
-
Campari spritzCampari, prosecco & sparkling water
-
Aperol spritzAperol, prosecco & sparkling water
-
Spritz hugoSt. germain elderflower liqueur, prosecco & sparkling water
Cocktails
-
Gin della casaTeam ristoro’s favorite gin of the week
-
Gin tonic analcolicoSabatini non-alcoholic gin
-
Negroni dueSilvio carta gin & vermouth macchia
-
Negroni unoBeefeater & carpano antica formula vermouth