Dove:
Aggiungi alla lista dei desideri
Aggiungi a confronta

Platti al L'Ustaria di Giugaton

The menu items below highlight top-rated and popular dishes based on real customer reviews for reference only, and may not accurately reflect the current restaurant offerings.
  • Antipasti misti della casa

    - the mixed appetizers are all homemade and particularly the coppa is excellent.
  • Torta di riso saltato al bonarda e salsiccia

    - this is one of the restaurant's signature dishes. It's a rice cake with bonarda wine and sausage, crispy on the outside and creamy on the inside.
  • Pancia di maiale

    - the pork belly is cooked to perfection, not too fatty, and served with spicy tomato jam and puntarelle - a real delight!
  • Sbrisolona con zabaione, caffè e ciliegie sotto spirito

    - a dessert consisting of a crumbly cake with egg liqueur, coffee, and cherries in spirits.
  • Bonarda wine

    - the local wine is highly recommended to accompany the dishes.
  • Typical Lombard dishes

    - the restaurant offers a variety of dishes typical for the Lombard cuisine which are worth trying.

Piatti e bevande a L'Ustaria di Giugaton

Servizi e caratteristiche del ristorante

ottima posizione pranzo cena buon servizio

Bevande

vino cordiale liquore grappa vietnamese iced tea caffè sambuca caffè macchiato sherry secco sherry vino della casa limonata moscato

Piatti

brodo minestra pasta risotto ragù antipasto ravioli polenta pappardelle kacamak pesce carne formaggio completo aglio salsa cotechino salsiccia coda di rospo gnocchi tagliatelle fatteh manzo ossobuco carpaccio meze arrosto di manzo tartare sushi pollame pollo omelettes frittata cotolette paté terrina filetto americano ricotta parmigiana di melanzane crostata melanzane alla parmigiana crostate vitello tonnato crostini vitello gorgonzola

Dolci

torte zabajone torta sbriciolona tiramisù cheesecake gelato gelato soufflé budino di uova semifreddo tarte tatin